Dodáváme bylinky, saláty a ryby do restaurací a hotelů

Každý zákazník moderní gastronomie ocení přípravu jídel z čerstvých surovin. Vrcholným etalonem čerstvosti je přímo utržená bylinka pro dokonalé dochucení pokrmů. Od polévek jako je klasická česká bramboračka, až po dochucení exotických ryb, či výběrového Argentinského hovězího té nejnáročnější klientely.

Zelenina

Výhody indoor produkce zeleniny

Nezávislostí na podnebí, ročnímu období nebo výkyvům klima zaručíme stabilní dodávky čerstvé a voňavé zeleně.

  • Konstantní kvalita
  • Různorodé možnosti produkce
  • Intenzivní chuť a aroma
  • Bez známek přítomnosti škůdců

Ryby

Výhody indoor produkce ryb

Hvězdou v naší rybí produkci je sumeček africký, který za pouhých XYZ týdnů doroste na průměrných X,Y kilogramů.

  • Konstantní kvalita
  • Bez kostí
  • Bez typické rybiny
  • Bez známek přítomnosti škůdců